ZEF

Ljudi su ispred profita

Domaći uzgajivači, OPG-ovke, mljekari, hotelijerke i trgovci, sportašice i kulturnjaci, graditeljice, zeleni industrijaši, predvodnice ženskog poduzetništva, programeri i znanstvenice, obrtnici, aktivistice i sindikalci, udružili su snage i 2014. godine osnovali najveću zadrugu u Hrvatskoj – Zadrugu za etično financiranje.

ZEF webshop je internet trgovina Zadruge za etično financiranje putem koje naši članovi i članice nude svoje proizvode, a na njoj možete naći sve od domaćih ekoloških prehrambenih proizvoda do ručno rađenih predmeta, ali i potrošnog materijala. Naši članovi ubrajaju se među najinovativnije hrvatske poduzetnike, koji svojim proizvodima i uslugama mijenjaju društvo nabolje. U ekosustavu Zadruge možete naći sve od malih ekoloških OPG-ova do proizvođača robotike i svemirskih letjelica, a ZEF vam garantira da ćete odabirom bilo kojeg od naših članova dobiti pouzdanog partnera.

ZEF je neprofitna organizacija koja u ovom trenutku okuplja više od tisuću fizičkih i pravnih osoba, koje zajedničkim snagama rade na razvoju demokratične, transparentne, solidarne te društveno i okolišno odgovorne ekonomije.

Naš cilj je zajedničkim snagama razvijati hrvatsko društvo nabolje.

Saznajte više: www.zef.hr